Що таке клінічні дослідження?

Що б Ви хотіли дізнатися?

Що б Ви хотіли дізнатися?

Клінічні випробування – це науково-дослідницька робота, метою якої є будь-яке дослідження за участю людини як суб’єкта дослідження, призначене для виявлення або підтвердження клінічних, фармакокінетичних, фармакодинамічних та/або інших ефектів, у тому числі для вивчення усмоктування, розподілу, метаболізму та виведення одного або кількох лікарських засобів та/або виявлення побічних реакцій на один або декілька досліджуваних лікарських засобів з метою оцінки його (їх) безпечності та/або ефективності.

Клінічні випробування проводять у будь-яких лікувально-профілактичних закладах, які мають необхідну клінічну базу та медичний персонал із потрібною кваліфікацією.

Пацієнт бере участь у дослідженні лише за власним бажанням – після підписання інформованої згоди, отримує страховку на час участі в дослідженні і має право вийти з нього в будь-який момент його проведення.

Крім того, державні органи влади регулярно перевіряють, чи відповідає хід проведення клінічного випробування заявленим при отриманні дозволу документам. Якщо ні, то дослідження призупиняють до усунення недоліків або ж повністю припиняють його проведення.

Клінічне випробування дає можливість долучитися до розробки новітніх лікарських засобів та впровадження інноваційного лікування.

Nurse checking the pulse of her patient

Для отримання додаткової інформації телефонуйте 0800 50 77 02 або зареєструйтеся і наш представник зв'яжеться з Вами найближчим часом

Зареєструватися зараз
Поділитися цією сторінкою:
')