Ревматоїдний артрит

Зробіть свій важливий внесок для кращого розуміння Вашої хвороби та винаходу новітніх методів лікування!
Розпочати онлайн опитування
Терапевтична область Опорно-рухова система

Ревматоїдний артрит – одне з найбільш поширених хронічних запальних захворювань, частота якого у популяції у середньому становить 1% (0,6–1,6% у різних країнах). В Україні розповсюдженість
РА становить 340 випадків на 100 тис. дорослого населення, серед яких значна частина – це люди працездатного віку, які перебувають під диспансерним наглядом.

  • Ми запрошуємо Вас пройти відбір на участь в клінічних випробуваннях, щоб краще дослідити Ваше захворювання та допомогти знайти нові методи лікування.
  • Учасники, які відповідають вимогам відбору отримають безкоштовний постійний лікарський нагляд – їх регулярно обстежують та контролюють стан їхнього здоров’я.

Дізнайтеся чи підходить це дослідження саме Вам

Розпочати онлайн опитування

Вам потрібно знати

Синексус Україна є дочірньою компанією однієї з найбільших та найвідоміших організацій, яка виконує дослідження й експераментальні розробки в сфері біотехнологій, в тому числі клінічні дослідження.
Синексус Україна співпрацює з провідними медичними центрами охорони здоров’я в Україні та пропонує комфорт та професіоналізм, які зустрічаються у приватних центрах охорони здоров’я.
Клінічне випробування дає можливість долучитися до розробки новітніх лікарських засобів та впровадження інноваційного лікування.

Синексус Україна співпрацює з провідними медичними центрами охорони здоров’я в Києві та Вінниці.

Всі центри обладнуються сучасним устаткуванням.

Всі лікарі та медсестри, з якими ми співпрацюємо, пройшли навчання у відповідності до галузевих стандартів Міжнародної належної клінічної практики (GCP) та підтримують свою сертифікацію у цій сфері.

  • Втома, загальна слабкість
  • Біль у суглобах та набряки
  • Невисока температура, ломота в тілі, відчуття жару
  • Втрата апетиту, депресія, втрата ваги, анемія, холодні та/або спітнілі долоні та ступні.

Ревматоїдний артрит може початися з будь-якого суглоба, але частіше за все починається з дрібних суглобів пальців, рук і зап’ястків. Зазвичай ураження суглобів симетричне, тобто якщо болить суглоб на правій руці, значить має бути ураження того ж суглобу на лівій

Якщо у Вас встановлений діагноз ревматоїдний артрит, Ви можете бути в зоні ризику

Для отримання більш детальної інформації зателефонуйте за номером +380947106298

Поділитися з друзями

Якщо Ви знаєте когось, хто в зоні ризику розвитку захворювання ревматоїдний артрит, будь ласка, поділіться інформацією про дослідження
Разом заради здорового майбутнього!