Кількість захворювань на хронічну серцеву недостатність у всьому світі збільшується з кожним роком. На жаль, серцева недостатність тісно пов’язана з хронічними захворюваннями нирок.

За оцінками експертів, 38 мільйонів людей у всьому світі страждають на хронічну серцеву недостатність, що призводить до понад 1 мільйона госпіталізацій лише в США та Європі та коштує 108 мільярдів доларів у всьому світі. Але, що ще гірше, так це те, що хвороби серця, в значній мірі пов’язані, з хворобами нирок.

При серцевій недостатності, серце не так добре перекачує кров, що зменшує приток кисню до нирок і, таки чином, викликає захворювання нирок. При порушенні нормальної функції нирок, рівень гормонів змінюється, підвищується кров’яний тиск і серцю доводиться працювати сильніше, що ще більше загострює серцеву недостатність.

Пацієнти з серцевою недостатністю також часто мають захворювання нирок. Це порочне коло може бути смертельним; насправді хвороби серця є основною причиною смерті людей, які перебувають на діалізі.

Що таке клінічні дослідження?

Клінічні дослідження — це медичні дослідження, у яких вивчають експериментальні препарати й методи лікування.

People may not think about clinical trials, but all medicines, from aspirin to chemotherapy, undergo thorough tests before your doctor can prescribe them to you.

For clinical trials, volunteers are required to participate in research under the supervision of a doctor and/or health workers. During the study, doctors collect more and more information about the drug under study or the method of treatment. Only through clinical trials can we find out if drugs and treatments are effective and safe.

Лише декілька хвилин

Почніть прямо зараз

Зосереджуючись на проведенні клінічних досліджень, компанія Synexus вивчала ефективність нових ліків і методів лікування більш ніж 25 років. Ми маємо великий досвід проведення клінічних досліджень на базі більш ніж 180 центрів по усьому світу. У кожному центрі працює своя команда високопрофесійних лікарів і середнього медичного персоналу, які забезпечують нашим пацієнтам найвищий рівень комфорту й професіоналізму.

')