Чи знаходитеся Ви у групі ризику розвитку стеатозу печінки ?

Ризик розвитку неалкогольного стеатогепатозу може бути пов'язаний з певною кількістю факторів, які мають відношення до здоров’я. Щоб дізнатися, чи знаходитися Ви у групі ризику та отримати вказівки стосовно подальших кроків, ознайомтеся з інформацією, представленою нижче.

Вік

NASH risk increases with age.

Індекс маси тіла

People with a high BMI are at higher risk of developing NASH.

Предіабет або діабет?

Having insulin resistance is linked to a higher risk of having NASH.

Артеріальний тиск

People with elevated blood pressure may be at risk of developing NASH.

Холестерин

People with elevated cholesterol may be at risk of developing NASH.

Чому наукове дослідження жирової дистрофії печінки є таким важливим

Люди зазвичай навіть не здогадуються про те, що вони мають це захворювання, яке іноді називається неалкогольною жировою дистрофією печінки, оскільки на ранніх стадіях воно рідко супроводжується симптомами. Люди, які мають надмірну вагу, діабет 2 типу або гіпертензію/підвищені рівні холестерину, знаходяться в зоні ризику розвитку жирової дистрофії печінки (особливо, якщо їм більше 50 років).

Неалкогольна жирова дистрофія печінки може прогресувати до неалкогольного стеатогепатиту, що означає запалення печінки, яке може привести до її рубцювання. Рубцювання (фіброз) може вплинути на функцію печінки. Однак нам потрібна печінка, щоб допомагати нам виводити токсини, в тому числі віруси.

На сьогодні, не було затверджено жодних ліків для лікування жирової дистрофії печінки. У зв’язку з цим, необхідно провести набір волонтерів для участі у клінічних дослідженнях, у яких проводиться оцінка досліджуваних препаратів.

Що таке клінічні дослідження?

Клінічні дослідження — це медичні дослідження, у яких вивчають експериментальні препарати й методи лікування.

Люди можуть не замислюватися про клінічні дослідження, але всі ліки, від аспірину до хіміотерапії, проходять ретельні випробування, перш ніж Ваш лікар зможе їх Вам призначити.

Для клінічних досліджень необхідні добровольці, які беруть участь у дослідженнях під спостереженням лікаря та/або медпрацівників. У ході дослідження лікарі збирають усе більший об’єм інформації про досліджуваний препарат або метод лікування. Тільки за допомогою клінічних досліджень ми можемо довідатися, чи є  препарати й методи лікування ефективними й безпечними.

Лише декілька хвилин

Почніть прямо зараз

Зосереджуючись на проведенні клінічних досліджень, компанія Synexus вивчала ефективність нових ліків і методів лікування більш ніж 25 років. Ми маємо великий досвід проведення клінічних досліджень на базі більш ніж 180 центрів по усьому світу. У кожному центрі працює своя команда високопрофесійних лікарів і середнього медичного персоналу, які забезпечують нашим пацієнтам найвищий рівень комфорту й професіоналізму.

')